Gama de facle Lo-Cal (Low Callory gas)

Gama de facle de inalta temperatura -  LO-CAL-   ofera solutia optima pentru arderea in siguranta a gazului  depozitelor de deseuri sau a altor surse de gaz cu putere calorica scazuta. Faclele Lo-Cal sunt proiectate astfel incat sa ofere un control maxim asupra gazului in stadiile tarzii ale depozitelor. Combustia la temperaturi inalte este necesara pentru atingerea nivelului minim de emisii. Ponderea mica a metanului si scaderea in timp a debitului  impun solutii inovative. Sistemele AFS de control al gazului au fost implementate cu succes in depozite de deseuri de peste 15 ani.

Cu AFS Lo-Cal, sistemele de colectare existente pot continua sa functioneze. Si, datorita combustiei la temperatura inalta,  valorile emisiilor se incadreaza in limitele reglementate prin legislatie.

Sistemul de ardere cu facla Lo-Cal:

      * Rata de curgere în acest interval standard: 30 până la 500 Nm3/h (dar si peste 1000 Nm3/h)
      * Ridicare a presiunii prin booster gaz: 150 mbar
      * Ridicare a presiunii prin booster aer: 150 mbar
      * Temperatura flacarii: peste 1.000 ° C 
      * Timp de retenție: 0,5 secunde
      * Concentratie minima de metan pentru ardere la temperatura specificata: 12%
      * Numarul de orificii de intrare: Unitatea standard este echipat cu o intrare cu flansa
      * Debitul este controlat de o supapa fluture sau unitate motorizata cu inverter
      * Orificiile de admisie suplimentare sunt disponibile la cerere
      * Finisaj de lucru teava: Otel inoxidabil
      * Material arzător: oțel inoxidabil 310 pentru temperaturi inalte
      * Opritor de flacara (protectie antiexplozie): La intrare booster gaz, evacuare și pilot
      * Detecție flacără: senzor UV
      * Culoare: BRG sau conform specificatiei clientilor

Gama Lo-Cal a fost proiectata pentru a se conforma cu standardele de emisie așa cum sunt detaliate în  documentul EA "Ghidul privind arderea gazului depozitelor de deseuri" si pe deplin conforme cu Directiva EC ATEX 94/9 / EG (ATEX 95) si 99/92 / EG (ATEX 137).

Gama Lo-Cal reprezinta solutia optima pentru o degazare sigura si eficientă a depozitelor de deseuri vechi sau situri cu gaz de calitate scazuta.

Cerința privind initatile de analiza instantanee a gazelor a devenit acum norma. Panoul de control este proiectat pentru a fi capabil să accepte ambele analizoare de metan și oxigen oferind niveluri de declansare a alarmei in doua trepte, fie doar pentru alarmare fie pentru oprirea sistemului.

Baza functionarii panoului de operare este un PLC (Programmable Logic Controller), care este complet programabil, cu un ecran de afisaj color. Intarziere, secvente cu aprindere si alti astfel de factori pot fi programati pentru a se potrivi cerintelor specifice.

Panourile sunt construite cu un factor de expansiune de 20%, pentru a permite instalarea unui echipament de control suplimentar. Daca, de exemplu, este de dorit sa aducem o unitate de telemetrie care urmează sa fie controlata prin PLC, o unitate de extensie poate fi montata pe PLC pentru a prelua semnalele.

Dimensiunea panoului va permite o astfel de adaptare si circuitul standard va facilita extinderea. In acest mod, cauza principala a unui semnal de alarma poate fi izolata în logica PLC și raportate prin intermediul liniei telefonice.

Toate componentele din teava sunt din otel inoxidabil. Suportul este din otel galvanizat, cu o sectiune superioara din inox.  Camera de ardere este in totalitate din otel inoxidabilt.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

High_temperature_range